Cautare

1600 de rezultate pentru "reziliere contract" (4.06 secunde)
Marian Sarbu si-a motivat refuzul propunerii presedintelui Traian Basescu din decembrie precizand ca la vremea aceea era inca sub "contract moral" cu PSD. "Pentru ca eram inca sub un contract moral cu PSD.
Deja, consideram ca este nevoie de o alta abordare, de un nou contract social, de o viziune care sa aiba in prim plan locurile de munca. ... Un nou contract social trebuie sa aiba la baza dialogul dintre toate vocile importante ale societatii.
In plus, instructorilor auto independenti li se impune sa aiba propria masina, distincta de cea a scolii de soferi cu care au contract, pentru a face instruirea practica a cursantilor.
Aici sunt incluse venituri din proprietate intelectuala (drepturi de autor), venituri din activitati desfasurate pe baza de contract de agent, comision sau mandat comercial...
Contract pentru nisip Curtea de Conturi a mai descoperit si un contract "cu cantec" incheiat de Primaria Breasta cu SC Datar Trans SRL Craiova.
Ponta cere publicarea costurilor vizitei lui Boc in China Presedintele PSD, Victor Ponta, a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca in baza Legii 544 va solicita Guvernului Romaniei sa faca publice costurile deplasarii in China, in conditiile in care delegatia romana nu a semnat niciun contract.
Alt contract, alte probleme Probleme in cheltuirea banilor au fost si la repararea si dotarea cu utilitati a scolii din Plesoi si celei din localitatea Milovan.
Siveco a prins gustul numararii voturilor romanilor la alegerile locale din 2008, cand a castigat, prin "negociere fara anunt de participare", un contract in acest sens de 2,5 milioane de lei.
oamenii sint atrasi in acest joc de persoane care deja au contribuit cu bani si care vor sa si-i recupereze, li se inoculeaza ideea ca intrind in joc veniturile li se vor mari considerabil in mai putin de un an, sint pusi sa semneze un contract de confidentialitate si, in final, se aleg doar cu o carte si cursuri de marketing.
Numarul maxim al angajatilor incadrati cu contract pe durata nedeterminata la societatile din industria de aparare, unde activitatea este intrerupta temporar in absenta comenzilor, nu va putea depasi, anul viitor, un total de 5.583 de posturi, au declarat surse din Ministerul Economiei si Comertului (MEC).
Amplasat intr-un banal apartament al unui bloc de pe strada Traian din municipiul Constanta, firma Antigon, condusa in realitate chiar de Ion Jercan a "reusit” gratie traficului de influenta practicat de patronului sau ministerial sa puna mana pe un contract important de transport a jumatate de milion tone de bauxita pentru uzina de alumina din Tulcea.
Rampa din port, plina de gunoaie nocive Desi a incheiat in 13 aprilie 2004 un contract cu Salport, firma ce gestioneaza rampa de gunoi a Portului Constanta, in vederea depozitarii si neutralizarii deseurilor de la nave, in acest document nu s-a specificat nici cantitatea si nici categoria acestor deseuri preluate de la nave.
Un contract de vinzare-cumparare intocmit la Biroul notarului Reta Anitei in urma cu citiva ani, scoate la iveala faptul ca membrii familiei fostului director BCR, Dumitru Nechifor, au intrat in posesia unui spatiu comercial prin intermediul lui Constantin Cuciureanu. ... " se mentiona in respectivul contract de vinzare cumparare.
Primul contract, cifrat la 66,4 milioane de euro, este destinat reabilitarii sectorului sanitar, banii urmand a fi folositi pentru dotarea cu diverse echipamente medicale a mai multor maternitati si unitati spitalicesti.
Dupa cum v-am obisnuit, continuam sirul de dezvaluiri despre SC Cobra Security SRL, apartinand grupului de firme UTI, cea care a contractat serviciul de paza si preventie din port printr-un contract semnat cu CN APMC, prin metode dubioase, semnalate de cotidianul "Replica” in numerele anterioare.
Este vorba de Dumitru Ghigeanu, care a achizitionat de la Dumitru Tomescu, printr-un contract de vinzare- cumparare autentificat de notar, o suprafata de teren de 1.260 de metri patrati pe care a platit 6.000.000 de lei.
“Reprezentantii europeni ne-au atras atentia ca publicitatea acordata programului nu este conforma cu cerintele impuse prin contract“, a spus Samoila Szabo.
Angajatorii care primesc la munca persoane fara sa le fi incheiat un contract individual de munca - fapta savirsita in mod repetat - vor fi pasibili de amenda sau de o pedeapsa cu inchisoarea de la un an la doi ani.
Aici trebuie precizat si faptul ca intre administratia Mittal Steel si Transurb nu a fost incheiat un contract, ci doar o conventie, care este reinnoita periodic.
Numai ca norma CSA nu tine cont de realitate, negru pe alb scrie ca „inainte de incheierea unui contract de asigurare, asiguratorul RCA are obligatia sa verifice in baza unica de date situatia autovehiculului pentru care se doreste sa se incheie asigurarea obligatorie RCA.
google-analytics.com